1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | FAQ en probleemoplossing

Foutmelding: "Komp is niet beschikbaar"

Deze foutmelding geeft aan dat er geen verbinding met Komp mogelijk is. Wellicht is de stekker uit het stopcontact, of heeft Komp (tijdelijk) de verbinding met het WiFi of 4G netwerk verloren. Dubbelcheck eerst of de Komp aangesloten is op stroom. Als dat het geval is, probeer één of meerdere van de volgende opties:

1. Start Komp opnieuw op door de stekker voor 10 seconden uit het stopcontact te halen. Vaak helpt dit de verbinding te herstellen.
  2. Start de router opnieuw op.
  3. Verbind je telefoon met het WiFi netwerk en test of het internet werkt. Als er problemen zijn, neem contact op met je provider.
  4. Als het internet werkt naar verwachting, open de Komp app en ga naar Instellingen > WiFi. Verwijderen alle WiFi netwerken, en start vervolgens de Komp en de app opnieuw op. Voeg daarna het juiste WiFi netwerk opnieuw toe.
  5. Als je hulp nodig hebt, neem contact op met support!