Genereer nieuwe activatiecodes met de AV1 Assistant app

Nadat we je profiel hebben geverifieerd, kun je via de app nieuwe activatiecodes genereren.

De eerste keer dat je een activatiecode genereert:

• Ga naar Instellingen.
  • Klik op Activatiecode genereren. Je krijgt een bericht dat je account geverifieerd moet worden.
  • Klik op Verifieer mij. Wij ontvangen een notificatie en zullen je profiel verifiëren. Je ontvangt een SMS ter bevestiging van de verificatie.

De volgende keren dat je een activatiecode genereert:

• Ga naar Instellingen
  • Klik op Activatiecode genereren en bevestig. De activatiecode verschijnt door de knop ingedrukt te houden. Om de code te kopiëren, voor bijvoorbeeld e-mail of SMS, klik op Kopieer activatiecode.