1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | Beginnen met Komp

Hoe installeer ik Komp?

Is Komp al door iemand anders geïnstalleerd en je hebt een uitnodigingscode ontvangen, klik dan hier.

Download onze Introductiegids met allerlei handige informatie over Komp.

Komp wordt geïnstalleerd door een familielid via de Komp app. Ben je de eerste die Komp installeert, volg dan de onderstaande stappen.
  1. Zet Komp op een stabiele tafel en op ooghoogte van de gebruiker.
  2. Verbind Komp met een stopcontact d.m.v. de stroomkabel (3).
  3. Download de Komp app in de App Store of Google Play.
  4. Open de app en klik op Nieuwe gebruiker
  5. Je wordt gevraagd om een ​​activatiecode in te typen. De activatiecode wordt op het scherm weergegeven nadat Komp is ingeschakeld. Staat er "keyword: unknown"? Lees hier wat je kunt doen.
  6. Geef de Komp een bijnaam en maak je persoonlijke profiel aanDownload app@2x
  7. Nu je profiel is gecreëerd, moet je internet aan Komp toevoegen.

4G: Om een ongelimiteerd 4G abonnement af te sluiten, klik op Start gratis proefperiode. Meer informatie over ons 4G abonnement.
    WiFi: Als er WiFi aanwezig is, heb je geen 4G nodig. Klik dan op Gebruik WiFi en volg de stappen.
  8. Wanneer internet is toegevoegd, nodig nieuwe gezinsleden uit door op het pictogram Instellingen te klikken in de rechterbovenhoek > Gebruikers > Anderen uitnodigen

Gebruikers worden via hun telefoonnummer uitgenodigd, omdat ze een unieke code ontvangen om verbinding te kunnen maken met Komp.
  9. Je Komp is nu geïnstalleerd! Nadat de verbinding tot stand is gebracht, zorg ervoor dat de Komp 's nachts aangesloten blijft zodat eventuele automatische software-updates kunnen worden voltooid.