1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | FAQ en probleemoplossing

Hoe kan ik de Komp resetten?

Om je Komp te resetten moet je een beheerder zijn en moet je app geupdate zijn naar software versie 2.9.0 of hoger.

1. Ga naar Instellingen
  2. Tik op Over Komp
  3. Tik op Fabrieksreset Komp onderaan en volg de instructies

Om alle content van Komp te verwijderen, moet Komp online zijn. Je kan de Komp ook resetten terwijl hij niet verbonden is met internet, dan wordt hij teruggezet naar fabrieksinstellingen zodra hij online komt.

Komp kan ook worden gereset door ons support team. Zorg ervoor dat de Komp online is. Als je Komp naar een nieuwe locatie verplaatst hebt, is het misschien nodig om opnieuw WiFi toe te voegen. Wanneer je contact opneemt met No Isolation, houd alsjeblieft het serienummer bij de hand.