1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | FAQ en probleemoplossing

Hoe kan ik me aanmelden als app-tester?

Word een beta tester en help ons om de Komp app te verbeteren!

Android

1. Verwijder de Komp app.

2. Meld je aan voor de beta Komp app in Google Play, of klik op deze link op je telefoon.

3. Wacht een paar minuten. De Komp app zal daarna "Komp (Beta)" heten in Google Play.

4. Installeer de app opnieuw. Gefeliciteerd, je bent nu een tester!

Apple

1. Verwijder de Komp app.

2. Installeer “TestFlight” in de App Store.

3. Sluit je aan bij de beta via deze link.

4. Installeer de Komp app in TestFlight. Gefeliciteerd, je bent nu een tester!

Hoe meld ik een fout?

Als je een fout in de Komp app tegenkomt, of iets anders dat er niet goed uitziet, waarderen we het enorm als je dit kan melden via een e-mail naar support@noisolation.com. Vermeld zoveel mogelijk informatie, zoals:

• Wat is de error? Wat gebeurt er op de mobiele telefoon/tablet of de Komp?
  • Komp app versie (te vinden in de Komp app > Instellingen > Over Komp)
  • Komp software versie (te vinden in de Komp app > Instellingen > Over Komp)
  • Model van je telefoon of tablet (bijv. iPhone 13, Samsung Galaxy s22)
  • Software versie van je telefoon of tablet (bijv. Android 10, iOs 13)