1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | FAQ en probleemoplossing

Hoe start ik mijn Komp app opnieuw op?

Deze stappen gelden voor al de applicaties op je telefoon of tablet. Soms is er een time-out of crasht de app onverwachts. De eerste stap om een probleem in de app te verhelpen is door de app opnieuw op te starten.

Hoe start ik mijn app opnieuw op:

• iPhone 10+/iPad 11+/nieuwere modellen: Ontgrendel je apparaat > Swipe langzaam van onderaan je scherm naar het midden en stop daar > Swipe de Komp app weg zodat deze verdwijnt.
    iPhone 9 en ouder/iPad 10 en ouder: Dubbelklik op de thuisknop > Swipe de Komp app naar boven zodat deze verdwijnt.
  • Android: De meeste Android modellen hebben een knop met een vierkant onderaan je scherm. Wanneer je hier op klikt, openen alle apps verkleint in een gallerij. Swipe de apps weg om ze volledig te sluiten.
    Een andere optie is door naar de algemene instellingen te gaan van je telefoon of tablet:
  1. Klik op Apps
  2. Selecteer de Komp app
  3. Klik op Nu stoppen

Let op: We raden aan om deze procedure voor jouw apparaat te checken, aangezien dit anders kan zijn per model of gewijzigd kan worden door de fabrikant.