Hoe voeg ik nog een begeleider toe?

Als je wil dat een ander persoon toegang heeft tot de AV1's status, netwerkbeheer, support-materiaal of zelf geverifieerd kan worden om nieuwe activatiecodes te genereren, kun je hen toevoegen via de Assistant App.

1. Vraag de persoon die je toe wil voegen, om de AV1 Assistant App te downloaden via de Play Store of de App Store.
    AV1-Assistant-png-4
  2. Wanneer ze de app hebben gedownload, moeten ze eerst een profiel aanmaken met hun mobiele telefoonnummer. Wij gebruiken de contactinformatie die je daarin verstrekt alleen om een logincode te versturen en eventuele problemen op te lossen.
  3. Nu, open de AV1 Assistant App op je eigen telefoon of tablet. Open het Instellingen menu. Klik op Begeleiders > Een begeleider toevoegen.
  4. Vul het mobiele telefoonnummer in van de persoon die je wil toevoegen. Zorg ervoor dat de landcode correct is, en laat de "0" voor de "6" weg. Klik op Een begeleider toevoegen > bevestigen.
  5. De nieuwe begeleider opent nu de Assistant App op hun eigen telefoon. De AV1 zal nu verschijnen op het scherm. Mocht dit niet meteen het geval zijn, herstart dan de app.