1. Helpcentrum
  2. Komp
  3. Komp | Abonnementen en retourneren

Je betaalgegevens veranderen voor het 4G abonnement

Het 4G abonnement wordt beheert via de Google Play Store (Android) of the Apple Store (iOs).

Google Play Store (Android)

Via de Google Play Store kunnen gebruikers betalen voor apps en in-app aankopen, zo ook voor het 4G abonnement voor Komp.

Heb je een Android telefoon of tablet? Om je betaalgegevens te veranderen, volg de stappen op de Android website: Je Google Play-betaalmethode toevoegen, verwijderen of bewerken

App Store (iOS)

Heb je een iPhone of iPad? Om je betaalgegevens te veranderen voor het 4G abonnement, volg de stappen op de website van Apple: Apple ID-betaalmethoden wijzigen, toevoegen of verwijderen