Weergave opties

In de Komp app kun je makkelijk kiezen welke opties worden getoond op het Komp scherm. De opties die je op het scherm kunt tonen zijn de gebruikerslijstklok en naam afzender (of de naam van van de persoon die de foto heeft gestuurd wordt getoond of niet).

Je kunt deze functies aan of uit zetten:

1. Vanaf het thuisscherm, ga naar Instellingen, in de rechterbovenhoek
  2. Onder Weergave opties
  3. Nu kun je kiezen welke optie je wil tonen. Klik op de schakelaar van de desbetreffende optie. Groen betekent AAN en grijs betekent UIT.