1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | Abonnement og returer

Hvordan kansellerer jeg abonnementet?

Kanseller Komp-abonnementet i Google Play (Android) eller App Store (Apple)

Kjøper du Komp etter 28. november 2022, er 4G-abonnementet inkludert.

Hvordan kansellerer jeg 4G?

Du kan kansellere 4G når du vil, det er ingen bindingstid. Etter kansellering vil abonnementet være aktivt ut betalt periode. 4G på Komp vil bli deaktivert etter denne perioden løper ut.

Vær oppmerksom på at du må avslutte abonnement via App Store eller Google Play Store. Det vil ikke hjelpe å slette Komp appen.

App Store (Apple iOS)

App store lar deg kjøpe og administrere abonnementer via din Apple ID konto. Følg disse stegene hvis du ønsker å avslutte Komp 4G abonnement fra en iPhone eller iPad.

1. Åpne innstillinger på din enhet
  2. Trykk på navnet ditt
  3. Trykk Abonnementer
  4. Under Aktive vil du finne Komp 4G, trykk på denne
  5. Trykk Avslutt abonnement

Google Play Store (Android)

På samme måte som med App Store kan du kjøpe og administrere abonnementer fra din Google Play Store konto.

Hvis du vil kansellere 4G abonnement på Komp må du inn på din Google Play konto. Under Betaling og Abonnement vil du finne dette. Du kan lese mer om hvordan dette gjøres ved å trykke her.

Merk at du ikke kan angre på dette. Men du kan når som helst starte et nytt abonnement. Du kan lese mer om dette fra Google sine sider.

No Isolation

Hvis du har kjøpt abonnement direkte gjennom No Isolation, tar du kontakt med kundestøtte for å avslutte abonnement.