1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | FAQ og feilsøking

Feilmelding: "Mangler tilgang til enheter i nærheten"

Vi opplever for øyeblikket en feil i Komp-appen på Android-enheter med programvareversjon som er eldre enn Android 12. Vårt tekniske team jobber med det, og vi beklager ulempen dette medfører. Les her hva du kan gjøre.

Hvis du er i ferd med å legge til WiFi til Komp, kan det hende at du får følgende feilmelding:

Missing access to nearby devices

Prøv ett av følgende alternativer:

• Hvis mulig, vennligst oppdater telefonen til Android 12.
  • Bruk en annen telefon eller nettbrett, enten en Apple-enhet eller en Android med programvareversjon 12 eller nyere.
  • Hvis de tidligere alternativene ikke er tilgjengelige, vennligst kontakt support og vi vil forsøke å hjelpe deg med å få Komp på nett.