1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | FAQ og feilsøking

Feilmelding: “Komp er ikke tilgjengelig”

Feilmeldingen kommer opp dersom vi ikke får kontakt med Komp. Dette kan enten skyldes at bruker har trukket ut strømkabelen, eller at Komp ikke har tilgang på internett. Dobbeltsjekk derfor først med bruker at enheten er koblet til strøm. Om feilmeldingen fortsatt vises, er det trøbbel med Wifi-nettverket. Ta en restart av Komp og se om det løser problemet. Dersom det ikke fungerer må du undersøke om det er noe galt med selve nettverket. Det hjelper ofte å omstarte ruteren.

1. Restart Komp ved å fjerne strømkabelen i 10 sekunder. Ofte så vil det løse problemet.
  2. Restart internett ruteren ved å skru den av/koble av strømmen i 30 sekunder.
  3. Hvis en restart av Komp og ruter ikke virker, koble telefonen din til nettverket for å teste at internettet fungerer som det skal. Dersom det er problemer med nettverket, kontakt din internett leverandør.
  4. Hvis internettet fungerer som det skal, prøv å fjerne nettverket og legge til på nytt. Åpne Komp appen og gå til Innstillinger > Internett. Om det ikke er noen konfigurerte nettverk og du er sikker på at det er lagt til, bla ned og trykk Konfigurer med Bletooth. Restart Komp
  5. Dersom du trenger hjelp, ta kontakt med Support!