1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | Ofte stilte spørsmål

Hvordan gir jeg Komp-appen tillatelser på enheten min?

Det er viktig at Komp-appen har de nødvendige tillatelsene aktivert på enheten din for å være fullt funksjonell. Hvis du for eksempel ikke lar appen bruke mikrofonen, får du ingen lyd når du ringer Komp.

Følg disse stegene for å finne apptillatelser på din enhet:

iOS:

1. Åpne telefon/enhet innstillingene
  2. Bla ned og finn Komp-appen
  3. Sørg for å aktivere disse funksjonene,
  • Kontakter - for enkel tilgang til kontaktene dine når du skal invitere nye brukere
  • Bilder - slik at du kan åpne ditt bildegalleri og sende et eksisterende bilde til Komp
  • Bluetooth - for å opprette en bluetooth-forbindelse mellom Komp og enheten din for WiFi-oppsett
  • Mikrofon - gjør det mulig for deg og Komp-brukeren å høre hverandre
  • Kamera - gjør det mulig for deg og Komp-brukeren å se hverandre

Android:

1. Åpne telefon-/enhet innstillingene
  2. Gå til Apper og finn Komp-appen
  3. Trykk på Tillatelser
  4. Sørg for å aktivere disse funksjonene,

Kontakter - for enkel tilgang til kontaktene dine når du skal invitere nye brukere
Filer og medier - slik at du kan åpne bildegalleriet ditt og sende et eksisterende bilde til Komp
Enheter i nærheten - for å opprette en bluetooth-tilkobling mellom Komp og enheten din for WiFi-oppsett
Posisjon - noen enheter gjør det nødvendig å aktivere dette for at bluetooth skal fungere
Mikrofon - gjør det mulig for deg og Komp-brukeren å høre hverandre
Kamera - gjør det mulig for deg og Komp-brukeren å se hverandre