Hvordan invitere nye brukere til Komp?

Når du inviterer noen til Komp, vil et unikt nøkkelord bli opprettet som ditt familiemedlem må bruke for å koble til Komp. Du må ha et mobilnummer for å bli invitert.

1. 1 Åpne Komp-appen
  2. Trykk Innstillinger > Brukere > Inviter andre…
  3. Sørg for å gi tilgang til adresseboken
  4. Skriv inn telefonnummer eller velg fra kontaktlisten
  5. Trykk Inviter
  6. Du vil se det unike nøkkelordet og kan enten kopiere og dele det direkte med ditt familiemedlem ved å trykke på nøkkelordet, eller trykke på knappen Send nøkkelord i en melding for å sende en forhåndskomponert tekstmelding.

Du kan ikke bruke det samme nøkkelordet til å invitere flere personer, siden hvert nøkkelord er personlig og bare kan brukes én gang.

Brukeren kan deretter koble seg til Komp ved å laste ned appen, skrive inn nøkkelordet og opprette profilen sin.

Om personen du inviterte mistet nøkkelordet sitt, eller ikke mottok SMS-en, kan du sende nøkkelordet på nytt. Gå til Innstillinger > Brukere > Invitert og klikk på navnet.