1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg gjenopprette Komp til fabrikkinnstillinger?

 

For å kunne tilbakestille Komp til fabrikkinnstillinger, må Komp være online og du må være administrator.

 
  1. Fra Komp appen åpner du innstillinger ved å trykke på tannhjulet i høyre hjørne
  2. Trykk Om Komp
  3. Trykk Tilbakestill Komp til fabrikkinnstillinger

Når Komp nullstilles vil alle bilder, brukere og øvrige innstillinger slettes. Komp må være slått på og koblet til ett internett for å motta signalet om å nullstille seg. Hvis Komp ikke er online når nullstilling blir gjennomført, har ikke Komp fått med seg denne informasjonen. Komp vil gjennomføre nullstillingen med en gang den kommer på nett igjen.

Komp kan også nullstilles av kundestøtte. Sørg for at Komp står skrudd på og er tilkoblet internett. Hvis du har flyttet Komp fra der den pleier å stå, kan det hende at du må legge til WiFi igjen. Ha Komp sitt serienummer klart før du kontakter kundestøtte.