Hvordan legge til en ny Assistent

Hvis du vil at en annen person skal kunne se AV1s status, administrere tilkobling, se ressurser eller bli verifisert for å generere nye nøkkelord, kan du legge dem til som assistent via AV1 Assistant-appen.

1. Be personen du vil legge til om å laste ned AV1 Assistant-appen via Google Play Store (Android) eller App Store (Apple).
    AV1-Assistant-png-4
  2. Når de har lastet ned appen, må de opprette en profil med mobilnummeret sitt. Vi vil bruke kontaktinformasjonen til å sende innloggingskoder og for eventuell teknisk støtte.
  3. Åpne AV1 Assistant-appen på din egen enhet. Åpne Innstillinger.
    Trykk på assistenter > Legg til en assistent.
  4. Fyll inn personens mobilnummer. Kontroller at landkoden er riktig, og trykk på Legg til en assistent > bekreft.
  5. Den nye assistenten åpner så Assistent-appen på enheten sin. AV1 bør nå være synlig i appen. Hvis den ikke er umiddelbart synlig, restart appen.