Jeg har mottatt en invitasjon til å bruke Komp

Om et familiemedlem har invitert deg til å bruke Komp vil du motta et unikt nøkkelord.

Følg stegene under for å komme i gang med Komp:

1. Last ned appen Komp fra App Store eller Google Play.

Komp-png-4
  2. Trykk på Opprett bruker og følg stegene i appen. Du kan logge deg inn med e-postadresse og passord, eller gjennom Facebook, Google og Apple.
  3. Når kontoen er opprettet trykker du på Koble til Komp og velg Opprett konto. Tast inn nøkkelordet som du mottatt.
  4. Gi Komp et kallenavn
  5. Inviter resten av familien ved å trykke på ikonet for Innstillinger i øvre, høyre hjørne > Brukere > Inviter andre. De vil da motta et unikt nøkkelord de kan bruke for å koble seg til Komp.