1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | FAQ og feilsøking

Jeg kan ikke koble Komp til med Bluetooth (Blåtann)

Hvis du ikke kan koble til via Bluetooth, men feilmeldingen sier "Mangler tilgang til enheter i nærheten", vennligst les denne artikkelen.

Vennligst forsøk følgende steg om du ikke får koblet til Komp via Bluetooth:

1. Sørg for at Bluetooth og posisjonsdata er skrudd på
    Bluetooth-ikonet vil være synlig i signalmenyen, eller sjekk Innstillinger på telefonen din.
    Sørg for at Komp appen har tillatelse til å bruke diverse funksjoner som bluetooth.
    På Android telefoner så heter bluetooth tillatelsen "enheter i nærheten".
    Noen telefoner krever også tilgang til posisjonsdata for at Bluetooth skal fungere på enheter som komp.
  2. Ta en omstart av telefonen din og Komp
    Skru Komp av, fjern strømforsyningen i 10 sekunder, skru Komp på igjen.
  3. Forsøk en annen mobiltelefon eller nettbrett
    Dersom mulig, invitér et annet familiemedlem og forsøk med deres telefon. Beklageligvis er det noen ganger slik at telefonens Bluetooth kan være utdatert.

Om alt over feiler, kan du kontakte oss direkte slik at vi kan assistere deg over mail eller telefon.

Vi har opplevd at noen kunder har utfordringer med å koble til Komp over Bluetooth med noen Samsung- og lavpris Android-telefoner.

Det er mulig å benytte seg av en USB-til-ethernetadapter og bruke et kablet nettverk. Vi kan derimot ikke garantere at dette vil fungere.