Kan et WiFi-nettverk legges til fjernstyrt?

Ja, du kan legge til ett WiFi nettverk fjernstyrt hvis Komp allerede er på nett, for eksempel på et annet WiFi eller gjennom vårt 4G SIM kort som står i alle Komp EV2b modeller.

Hvis Komp står som "Utilgjengelig" inne i appen, må du være i samme rom som Komp og koble den opp via bluetooth

For å legge til ett nettverk fjernstyrt, følg disse stegene:

1. Åpne Komp appen
  2. Trykk Innstillinger > Internet
  3. Velg ett internett fra listen. Hvis nettverket ikke er på listen, kan du legge dette inn manuelt. Bla helt ned til du ser manuelt. Her må du vite hva WiFi nettverket heter (SSID) og passordet.
  4. Skriv inn passord. Hvis nettverkets sikkerhet krever brukernavn skriver du dette inn også
  5. Trykk lagre

Du kan legge til ett nettverk selv om det ikke er tilgjengelig. Legger du inn nettverks detaljer manuelt, vil Komp huske dette. Når Komp kommer i nærheten av dette nettverket, vil den koble seg opp på det automatisk