Kom i gang med AV1 Assistant

Hva er en assistent?

En assistent er en som tar vare på AV1, gjerne en IT- arbeider, lærer eller foresatt.

I assistent appen kan du enkelt lage nye nøkkelord, sjekke status til AV1, legge til ett trådløst nettverk, diverse feilsøking og chat med support.

Last ned assistent appen

Du kan laste ned AV1 Assistent appen fra App store eller Google Play.

Lag en profil

For å kunne bruke AV1 Assistant appen må du lage en personlig profil. Vennligst fyll in den påkrevde informasjonen.

Pass på at du har tastet riktig telefon nummer, vi sender deg ny kode på sms om du blir logget ut og trenger å logge inn igjen.

Legg til en AV1

Du kan legge til flere AV1 i assistent appen.

For å legge til AV1:

1. Trykk legg til AV1.
  2. Oppgi nøkkelordet. Hvis nøkkelordet allerede er brukt i AV1-appen, trenger du et nytt nøkkelord. Vennligst be om et nytt nøkkelord av personen du mottok AV1 fra.
  3. Trykk på banneret for å legge til ett kallenavn på AV1, feks navn på eleven. No Isolation har ikke tilgang til denne informasjonen.

Et nøkkelord er en engangskode som synkroniserer enheten din med AV1 via en ende-til-ende-kryptering. Du kan bruke det samme nøkkelordet i Assistant-appen før AV1-appen, men ikke omvendt. Les mer om nøkkelord.