Sende og redigere ett bilde

1. Send et bilde til Komp ved å trykke på Legg til. Velg bilde fra galleriet ditt eller ta ett nytt bilde.
  2. Du kan nå justere størrelsen på bildet ved å trykke på ett av hjørnene og dra bildet til riktig størrelse. Du kan trykke og dra hvor som helst i justerings rammen for å flytte på den.
  3. Du kan legge til tekst på bildet. Teksten kan legges til i alle hjørner. Bildet vil først vises på Komp med tekst, deretter uten. Derfor gjør det ingenting at teksten dekker deler av bildet.
  4. Trykk på Visningstid for å endre visningstiden. Dette er tiden bildet vil være synlig på Komp skjermen hver gang det vises.
  5. Trykk på Varighet for å endre varigheten. Dette er tidsperioden bildet vil vises på Komp skjermen.

Når du endrer visningstiden og varigheten vil appen huske den innstillingen neste gang du skal sende ett bilde.

Det er mulig og redigere bildene etter at de er blitt sendt. På hjemskjermen, trykk på de tre prikkene over bildet og trykk Rediger.