1. Hjelpesenter
  2. Komp
  3. Komp | FAQ og feilsøking

Slik registrerer du deg som app beta-tester

Vil du bidra til å forbedre Komp-appen vår? Registrer deg for å bli beta-tester nå og gi oss en tilbakemelding dersom du møter på et problem

Android
1. Avinstaller Komp-appen.
2. Registrer deg for betaversjonen på Komp-appen i Google Play, eller følg denne linken på telefonen
3. Vent noen minutter. Komp-appen skal nå hete “Komp (Beta)” i Google Play.
4. Installer Komp-appen og test i vei!

iOS
1. Avinstaller Komp-appen.
2. Installer "TestFlight" fra App Store.
3. Bli med i betaversjonen ved å følge denne linken.
4. Installer Komp-appen fra TestFlight og test i vei!

Hvordan rapportere en feil

Hvis du finner en bug, feil eller noe som ikke ser bra ut når du bruker Komp-appen, kan du kontakte oss via e-post på support@noisolation.com. Sørg for å inkludere så mange detaljer som mulig, for eksempel:

• Hva er feilen? Hva skjer på din mobile enhet / Komp?
  • Komp-appversjon (Komp-appen > Innstillinger > Om Komp)
  • Komp programvareversjon (Komp-appen > Innstillinger > Om Komp)
  • Mobil merke og modell [f.eks. iPhone 13, Samsung Galaxy s22]
  • Mobilens softvare versjon