1. Hjälpcenter
  2. Komp
  3. Komp | Abonnemang och returer

Hur avslutar jag mitt Komp Family abonnemang?

Obs! Du måste säga upp din prenumeration i Google Play Store (Android) eller App Store (Apple). Att ta bort din app kommer INTE att avsluta din prenumeration.

Google Play Store (Android)

Google Play Store tillåter Android-användare att göra betalningar för återkommande avgifter eller prenumerationer, inklusive 4G-prenumerationer för Komp. Google Play Store debiterar den angivna betalningsmetoden automatiskt på samma datum vid varje faktureringsperiod.

Du kan avbryta din prenumeration i ditt Google Play-konto under "Betalningar och Prenumerationer".

1. Öppna Google Play appen
  2. Gå till din profil
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer följt av Prenumerationer.
  4. Tryck på Komp prenumerationen
  5. Tryck på Säg upp prenumerationen

Du kan hittar mer information här

Obs! Om du avslutar din prenumeration kan detta inte ångras, men du kan alltid starta en ny prenumeration i framtiden. Uppdaterad information om detta hittar du på Google Payments' egna sida.

App Store (iOS)

Precis som Google Play Store, tillåter App Store iOS-användare att göra betalningar för återkommande avgifter eller prenumerationer, inklusive 4G-prenumerationen för Komp. App Store debiterar den angivna betalningsmetoden automatiskt på samma datum vid varje faktureringsperiod.

För att avsluta ditt 4G-abonnemang på din iPhone eller iPad, öppna appen Inställningar på din enhet:

1. Öppna Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Prenumerationer.
  4. Tryck på det abonnemang du önskar att avsluta.
  5. Tryck på Avbryt abonnemanget. Om du inte ser Avbryt abonnemanget är prenumerationen redan uppsagd och kommer inte att förnyas.

Mer information om hur du hanterar dina iOS-prenumerationer hittar du på Apple's hemsida.

No Isolation

Om du köpte ditt abonnemang direkt hos oss eller via vår hemsida, vänligen kontakta vår support för att avsluta din prenumeration