Felmeddelande: "Komp hung up"

Det kan hända att nätverkskvaliteten på Komp-användarens enhet är för dålig för att starta en konversation.

Starta om appen på din telefon. Om det fortfarande är problem att ansluta, försöka att ansluta din telefon till ett annat nätverk (använd till exempel 4G på din telefon istället för WiFI). Starta om appen efter att du bytt nätverk.

Det kan även hjälpa att starta om Komp genom att dra ut elkabeln i tio sekunder.

Är det här en vanlig händelse, försök att ringa från en annan enhet på samma nätverk. Om du till exempel bor med någon annan kan du testa att ringa med den telefonen eller använda en surfplatta.

Du kan också testa om internetanslutning till Komp är problemet, genom att ansluta Komp till ett annat nätverk.