Hur fabriksåterställer jag Komp?

För att återställa din Komp måste du vara administratör och Komp-appen vara uppdaterad till mjukvaruversion 2.9.0.

1. Gå till Inställningar uppe i högra hörnet
  2. Tryck på Om Komp
  3. Tryck på Fabriksåterställ Komp och följ instruktionerna i appen

För att ta bort allt innehåll från Komp-enheten måste Komp vara online. Om du återställer din Komp när den inte är ansluten till internet, kommer Komp att återställas till fabriksinställningarna så fort den blir online.

Komp kan även fabriksåterställas av vår support. Se till att Komp är online. Om du har flyttat Komp från sin tidigare plats kan du behöva lägga till WiFi igen. När du kontaktar No Isolation, vänligen ha serienumret nära till hands.