Hur lägger jag till en Assistent?

Om du vill att en annan person ska kunna se AV1:s status, hantera anslutningar, söka upp resurser eller bli verifierad för att kunna generera nya nyckelord, kan du lägga till dem som assisten via din AV1 Assistant-app

1. Be personen du vill lägga till att ladda ner AV1 Assistant-appen via Play Store eller App Store.
    AV1-Assistant-png-4
  2. När de har laddat ner appen, behöver de skapa en profil med sitt mobilnummer. Vi kommer att använda kontaktinformationen för att skicka inloggningskoder och för eventuell framtida teknisk support.
  3. Öppna Assistant appen på din enhet. Öppna Inställningar. Tryck Assistenter > Lägg till en assistent.
  4. Fyll i personens mobiltelefonnummer. Se till att landskoden är korrekt och exkludera den första nollan. Tryck Lägg till en assistent > Bekräfta
  5. Den nya assistenten öppnar nu Assistent-appen på sin enhet där AV1 bör finnas tillagt. Saknas den kan appen behöver uppdateras.