Komp Pro | Att använda gränssnittet

Applikationsmeny

Applikationsmenyn finns överst i gränssnittet och låter dig välja vilken del av Komp Pro-systemet du vill använda; Hantera, Care, Klockan eller Kalender. Den innehåller också en genväg till din egna profil samt utloggning.

På en skrivbordsskärm är applikationsmenyn alltid synlig.

På en mobil enhet trycker du på dragspelsikonen för att visa menyalternativen.

Undermeny

Undermenyn låter dig navigera på de olika sidorna som är kopplade till t. ex. kalendern.

På en skrivbordsskärm är undermenyn alltid synlig.

På en mobil enhet är undermenyn alltid synlig.

Innehåll

Huvudinnehållet i Komp Pro visas i mitten av sidan. Ibland kommer du att upptäcka att visst innehåll, mestadels stora tabeller, inte är tillgängliga på en mobil enhet på grund av den lilla skärmstorleken. Försök med en stationär enhet om du inte kan hitta innehållet du letar efter.