Skicka innehåll till Komp

Upptäck hur du skickar innehåll till Komp, vare sig det är ett textmeddelande, en enskild bild eller flera bilder. Lär dig hur du delar innehåll privat och till och med kan planera att det visas vid en senare tidpunkt.

Lägg till innehåll

Skicka bilder och meddelanden genom att trycka på Lägg till. Du kan välja bland följande alternativ:

Ta bild: använd din kamera för att ta en bild på stunden 📸

Ladda upp bild: bläddra igenom ditt galleri och välj en bild 🖼️

Ladda upp flera bilder: använd detta alternativ om du vill ladda upp flera bilder snabbt 🚀

Skriv ett meddelande: skriv ett textmeddelande för att informera dina kära om ett besök, påminna dem om att ta mediciner eller bara säga hej! 👋

BildredigeringEdit_Photo-jpg

• När du har tagit eller valt en bild kan du nu justera bildens storlek genom att trycka på ett hörn och dra bilden till rätt storlek. Du kan trycka och dra var som helst inom justeringsramen för att flytta den.
    • Du kan lägga till text på bilden. Texten kan placeras i vilket hörn som helst. Bilden kommer först att visas med text och sedan utan text. Det spelar därför ingen roll om texten täcker delar av bilden.
    • Tryck på Visningstid för att ändra hur länge bilden kommer att vara synlig på Komp-skärmen varje gång den visas.
    • Tryck på Varaktighet för att ändra tidsperioden då bilden kommer att vara synlig på Komp-skärmen.
    • Planera att ett innehåll skickas vid en senare tidpunkt. Detta låter dig ställa in påminnelser för uppgifter som att ta mediciner och äta lunch, eller bara för att säkerställa en jämn ström av färskt innehåll till Komp.
    • För att dela ditt innehåll med hela familjen, aktivera alternativet Dela i familjeflödet! Om ditt innehåll endast är relevant för Komp-användaren kan du stänga av det för att exklusivt skicka det till Komp-skärmen och dig.

Om du vill göra ändringar i ditt innehåll efter att det har laddats upp, oroa dig inte! Du har alltid möjligheten att redigera det senare. Gå bara till Flödet, tryck på de tre punkterna bredvid bilden och välj Redigera innehåll.