I vilka länder kan man köpa Komp?

Komp kan beställas till följande länder: https://checkout.noisolation.com/

Skickar vi inte direkt till ditt land? Inga problem, du kan skicka vidare Komp själv. Komp fungerar var som helst i världen med ett stabilt WiFi-nätverk.

Länder där vårt 4G-nätverk fungerar:

Österrike, Åland, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Färöarna, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco , Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Vatikanen.

Våra SIM-kort levereras av Telia.