1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. FAQ en probleemoplossing

Is AV1 compatibel met eduroam WiFi-netwerken?

Ja!
Eduroam vereist dat gebruikers alleen een geldige gebruikersnaam en wachtwoord invoeren bij het toevoegen van netwerkgegevens. Dit kan eenvoudig gedaan worden via de AV1 app of het AV1 Admin portaal wanneer je jullie netwerk handmatig toevoegt.

Bezoek onze AV1 netwerkvereisten pagina voor meer netwerkdetails die een goede verbinding tussen de WiFi van de school en AV1 garanderen.

Neem voor meer informatie over netwerken en connectiviteit contact met ons op via klantenservice@noisolation.com of bel +31 (0)20 244 0009.