1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. Technische specificaties

Netwerk vereisten voor AV1

Als het 4G signaal zwak is, kun je een WiFi-netwerk toevoegen aan AV1. School netwerken zijn vaak beveiligd, dus deel de onderstaande netwerk vereisten met de netwerk manager op school zodat AV1 volledig toegang heeft.

WiFi kan worden toegevoegd via de AV1 app of the AV1 Admin portaal.

1. Ga naar Instellingen, en klik op WiFi-netwerken
  2. Klik nogmaals op WiFi-netwerken en vervolgens op Voeg toe...
  3. Klik op het juiste netwerk en voer het wachtwoord in indien nodig, of voeg het handmatig toe.
Als de AV1 helemaal geen 4G bereik heeft, zal het de WiFi gegevens niet ontvangen. Neem de AV1 mee naar een plek met beter bereik (buiten of naar huis bijvoorbeeld)
 Zorg ervoor dat de AV1 is geupdate naar de laatste software

We blijven de AV1 software voortdurend ontwikkelen, dus je AV1 heeft misschien een update nodig. Vooral als het een tijdje niet is gebruikt. AV1 update zichzelf automatisch wanneer het 's nachts wordt opgeladen. Je kunt ook contact met ons opnemen, en we kunnen de upgrade handmatig starten.

Netwerk vereisten

Welke standaarden ondersteunt AV1?

• Model AV2 ondersteunt de meeste draadloze routers die vandaag de dag gebruikt worden. Meer specifiek ondersteunt het 802.11 ac/a/b/g/n (2.4GHz + 5GHz, 2x2 MU-MIMO)
  • Model AV1(b) ondersteunt de meeste draadloze routers die vandaag de dag gebruikt worden. Meer specifiek ondersteunt het 802.11 b / g / n (2.4 GHz). AV1(b) ondersteunt geen netwerken dat alleen opereren met 5GHz, of alleen met een 802.11ac standaard.

Met welke soorten beveiliging werkt AV1?

• AV1 ondersteunt open netwerken en netwerken die zijn beveiligd met WEP / WPA / WPA2 / 802.1x / EAP / PEAP.
  • AV1 ondersteunt geen netwerken die gebruik maken van een proxy-server of certificaten, vanwege veiligheid en privacy redenen.

Wat als het netwerk gebruik maakt van een MAC filtering of captive portal?

• School netwerken en andere publieke netwerken zijn vaak beveiligd door captive portals of ander soort beveiliging waarbij een apparaat vooraf moet worden goedgekeurd door het MAC adres te 'whitelisten'. Het MAC adres is te vinden op de sticker onderop de robot, of contact support en wij kunnen dit verlenen. Neem ook contact op als je vragen hebt hierover.

Wat is de minimale vereiste toegang (poorten)?

De minimale vereiste toegang tot internet is:

TCP port 443:

gateway.noisolation.com

av-grpc.noisolation.com

upgradesrv.noisolation.com

upgradesrv1.noisolation.com

UDP port 443:

kinesisvideo.eu-central-1.amazonaws.com

UDP port 123:

0.europe.pool.ntp.org
1.europe.pool.ntp.org
2.europe.pool.ntp.org
3.europe.pool.ntp.org

Indien mogelijk liefst ook:

Alle hoge poortnummers naar het internet die gebruik maken van UDP, omdat dit ervoor zorgt dat we peer-to-peer-verbindingen kunnen gebruiken, wat een betere performance oplevert, en minder vertraging.

Neem gerust contact op met support@noisolation.com als je vragen hebt. We kunnen je helpen om bepaalde veranderingen te maken, of kunnen kijken of we iets kunnen doen aan onze kant om ervoor te zorgen dat de AV1 van het netwerk gebruik kan maken.