1. Hjelpesenter
  2. AV1
  3. Tekniske spesifikasjoner

Krav for å bruke AV1appen

AV1 appen fungerer på iOS (13.0 og nyere) og Android (9.0 og nyere).

iOS

AV1 appen burde fungere på de aller fleste iPhoner og iPader. De eldste enhetene støtter derimot ikke nyeste iOS, som gjør de inkompatible med AV1 appen. Følgende enheter støtter iOS 13: https://support.apple.com/no-no/HT210327.

Android

Det finnes et stort utvalg av Android-enheter på markeder, og vi gjør vårt beste for å støtte de fleste, og tester appen på så mange enheter som mulig.  AV1 appen er kompatibel med Android 9.0 og nyere.

PC

AV1 appen er ikke kompatibel for bruk på PC.