AV1 Assistent-app is niet meer beschikbaar

Vanaf 1 december 2023 zal de AV1 Assistant app niet langer beschikbaar zijn. Om het makkelijker te maken om je AV1(s) te beheren hebben we nieuwe functies en verbeteringen gemaakt in het AV1 Admin portaal.

AV1 Admin portaal is vanaf december 2023 de enige interface voor scholen en organisaties om AV1's te beheren. Dit betekent dus het einde van de AV1 Assistant app.

Alle functionaliteiten die beschikbaar zijn in Assistant zijn ook beschikbaar in Admin portaal.

Klik hier voor meer informatie over wat je kunt doen in het AV1 Admin-portaal en voor een verklarende woordenlijst.

Tijdlijn

Vanaf maandag 9 oktober 2023

Nieuwe downloads van AV1 Assistant zijn niet meer mogelijk, maar blijven beschikbaar voor alle bestaande gebruikers.

Vrijdag 1 december 2023

Na deze datum wordt de app verwijderd uit de App Store en Google Play en is hij niet langer beschikbaar voor bestaande gebruikers.

Om je AV1(s) te kunnen blijven beheren, moet je zijn ingesteld op AV1 Admin portaal. De meeste klanten geven de voorkeur aan een webinterface, die Admin portaal biedt. Desondanks heb je nog steeds toegang tot AV1 Admin portaal vanaf je telefoon (via een webbrowser) als je dat liever hebt.

In de komende 12-18 maanden zal ons Productteam het AV1 Admin portaal verder ontwikkelen, de gebruiksvriendelijkheid verbeteren en nieuwe functies toevoegen.

U bent meer dan welkom om ons feedback te geven over hoe we het AV1 Admin portaal kunnen verbeteren door deze link te volgen.

Wat moet ik doen?

✅ Volg de relevante stappen hieronder om het AV1 Admin portaal te starten of te blijven gebruiken. Dit is nu verplicht voor organisaties die AV1's toewijzen aan scholen.

❎ Als u niet langer een AV1 beheert, of als u een school bent die geen AV1 beheertool nodig heeft, negeer dan dit bericht.

Stappen voor organisaties (bijv. Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs, gemeenten en liefdadigheidsinstellingen)

1. a) Voor klanten en beheerders van AV1's die momenteel geen gebruik maken van het AV1 Admin portaal:
  • Laat ons weten dat u toegang wilt tot het AV1 Admin portaal door contact op te nemen met huisman@noisolation.com.
  • Wij zullen jullie organisatie dan uitnodigen voor het AV1 Admin portaal.
  • Registreer u op het AV1 Admin portaal (u ontvangt een uitnodiging per e-mail).
  • Volg de stappen in sectie b) nadat u bent geregistreerd.

1. b) Eenmaal opgezet, en voor organisaties die het AV1 Admin Portaal al gebruiken:

Zorg ervoor dat je AV1-toewijzingen up-to-date zijn (d.w.z. dat de juiste 'Schoolcontact' is toegevoegd).

Wanneer je AV1's verstuurt naar nieuwe scholen, voeg dan de rollen 'Schoolcontact' toe en geef machtigingen (bijv. activatiecode genereren, AV1's deblokkeren), zodat de scholen snel en zelfstandig aan de slag kunnen.

Instelstappen voor scholen

1. a) Voor scholen die AV1 lenen via een andere organisatie (bijv. een lokale overheid of liefdadigheidsinstelling):

Neem contact op met uw contactpersoon bij de organisatie.

Vraag om te worden uitgenodigd als 'Schoolcontact' voor jullie AV1.

Registreer je vervolgens op het Admin portaal (je ontvangt een uitnodiging per e-mail).

1. b) Voor scholen die AV1 privé bezitten of huren:

Neem contact op met support@noisolation.com om aan de slag te gaan met jullie eigen AV1 Admin-account.

Als je niet zeker weet wat voor jou van toepassing is, neem dan contact met ons op huisman@noisolation.com