1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. Technische specificaties

AV1's batterij

We raden aan om AV1 elke nacht op te laden met de geleverde oplader. Als AV1 de hele dag door wordt gebruikt, kan het zijn dat hij gedurende dag opgeladen moet worden. Het is mogelijk om AV1 op te laden tijdens het streamen. Wanneer de batterij bijna leeg is, kan instabiliteit worden ervaren. We raden het daarom aan om AV1 altijd minimaal 20% opgeladen te hebben. Je kunt het batterijniveau in de AV1 app vinden, in de AV1 Assistant App, achterop de AV1 en in het AV1 Admin Portaal.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Het hangt ervan af of AV1 wordt gebruikt om te streamen of niet en hoe actief de gebruiker is tijdens het streamen. Als AV1 niet wordt gebruikt om te streamen, zal het batterijniveau langzaam afnemen.

Model

Stream

Standby

AV2

5-6 uur

10 uur

AV1b

~ 6 uur

15-20 uur

Hoe lang duurt het om AV1 volledig op te laden?

Het duurt 8-10 uur om AV1 volledig op te laden.

AV1 moet een bepaald batterijniveau hebben om goed te kunnen werken. Wanneer de batterij volledig leeg is, moet model AV2 ongeveer 30 minuten worden opgeladen voordat hij gebruikt kan worden (terwijl hij oplaadt), terwijl model AV1b 2-3 uur moet worden opgeladen voordat hij gebruikt kan worden (terwijl hij oplaadt).

Hoe vaak moet AV1 opgeladen worden?

AV1 moet na elk gebruik worden opgeladen. We raden aan om AV1 elke nacht op te laden. Gebruik de bijgevoegde AV1 oplader.

Kan AV1 gebruikt worden tijdens het opladen?

Absoluut!

Als AV1 geen batterij meer heeft, moet deze ongeveer 30 minuten (model AV2) / 2-3 uur (model AV1b) worden opgeladen voor er verbinding mee kan worden gemaakt. Als je AV1 begint te gebruiken met weinig batterij kan je smartphone of tablet verbinding verliezen met AV1. Dit komt doordat er dan te weinig batterij capaciteit is om de videostream op te stellen.

Kan AV1 's nachts worden opgeladen?

Ja! We gebruiken een veilige 'slow charger' voor AV1. Gebruik alsjeblieft alleen de bijgevoegde AV1 oplader.

Oplader specificaties:

Model AV2: 5V ⎓ 3A. Oplader model nummer: YS16-0503000x

Model AV1b: 5V ⎓ 2A. Oplader model nummer: T5454DV