1. Hjelpesenter
  2. AV1
  3. Tekniske spesifikasjoner

AV1's batteri

Vi anbefaler å lade AV1 hver natt med den medfølgende laderen. Hvis AV1 brukes hele dagen, må den kanskje lades opp i løpet av dagen. Det er mulig å lade AV1 mens du streamer. Hvis AV1 nesten er tom for batteri kan du oppleve ustabilitet mens du streamer. Vi anbefaler at AV1 alltid er minst 20 % ladet. Du kan finne ut om batterinivået i AV1-appen, AV1 Assistant-appen og på batteriindikatoren på baksiden av AV1.

Hvor lenge varer batteriet?

Det avhenger av om AV1 brukes til streaming eller ikke og hvor aktiv brukeren er ved streaming. Hvis AV1 brukes til streaming, kan batteriet vare opptil 5-6 timer. Hvis den er på, men ikke strømmer, varer den i omtrent 10 timer. Hvis AV1 ikke brukes til streaming, vil batterinivået sakte synke.

Streaming

Standby

5-6 timer

10 timer

Hvor lang tid tar det å lade AV1?

Det tar 8-10 timer å lade AV1 helt.

AV1 må ha et visst batterinivå for å fungere skikkelig. Når batteriet er helt tomt, må modell AV2 lades i omtrent 30 minutter før du kan begynne å bruke den (mens du lader), mens modell AV1b må lades i 2-3 timer før du kan begynne å bruke den (mens du lader).

Hvor ofte bør AV1 lades?

AV1 bør lades etter bruk. Vi anbefaler å lade AV1 hver natt. Kun den medfølgende laderen skal brukes.

Kan AV1 brukes under lading?

Absolutt!
Hvis AV1 er tom for batteri, må den lades i ca. 30 minutter (modell AV2)/2–3 timer (modell AV1b) før den kan brukes selv om den er koblet til laderen. Hvis du kobler til AV1 før den er fulladet, kan du oppleve at appen kobles fra under strømming. Dette er fordi batterikapasiteten er for lav til å opprettholde videostrømmen.

Kan AV1 lades over natten?

Ja! Vi bruker en sikker saktelader med AV1. Vær oppmerksom på at kun den medfølgende laderen skal brukes.

Lader spesifikasjoner:

Modell AV2: 5V ⎓ 3A. Modell nummer: YS16-0503000x

Modell AV1b: 5V ⎓ 2A. Modell nummer: T5454DV