1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. FAQ en probleemoplossing

Ik kan niet verbinden met AV1

Dit artikel verschilt op basis van het model

Model AV2

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom je geen verbinding kunt maken met AV1. Dubbelcheck dat je tablet of telefoon is verbonden met een mobiel of WiFi netwerk. Je kunt dit controleren door je browser te openen en te verbinden met een internetpagina naar keuze.

1. Kijk in de app naar de tekstballon boven het hoofd van AV1 en kijk of de robot is uitgeschakeld. Neem contact op met een leraar of vriend in de klas en vraag om AV1 opnieuw in te schakelen
  2. Controleer AV1's batterijniveau in de app. Ga naar Instellingen → Over AV1. Als het batterijniveau onbekend is, is de AV1 waarschijnlijk uitgeschakeld of zonder batterij.
  3. Het volgende dat je kunt doen, is contact opnemen met iemand op school zodat zij je kunnen helpen om AV1 te controleren:
    1. Is de batterij leeg?
    2. Bevindt AV1 zich op een plaats zonder mobiel of WiFi netwerk?

Model AV1b

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom je geen verbinding kunt maken met AV1. Dubbelcheck dat je tablet of telefoon is verbonden met een mobiel of WiFi netwerk. Je kunt dit controleren door je browser te openen en te verbinden met een internetpagina naar keuze.

1. Controleer AV1's batterijniveau in de app. Ga naar Instellingen → Over AV1. Als het batterijniveau onbekend is, is de AV1 waarschijnlijk uitgeschakeld of zonder batterij.
  2. Het volgende dat je kunt doen, is contact opnemen met iemand op school zodat zij je kunnen helpen om AV1 te controleren:
    1. Staat AV1 uit?
    2. Is de batterij leeg?
    3. Bevindt AV1 zich op een plaats zonder mobiel of WiFi netwerk?
    4. Heeft AV1 vier rode lichten in een vierkant op het hoofd? Zoja, dan moet de AV1 opnieuw opgestart worden.

Gerelateerd: