Feilmelding: “Kan ikke koble til”

Artikkelen er ulik basert på hvilken modell av AV1 du har.

Modell AV2

Det kan være flere ulike årsaker til at du ikke får koblet til AV1. Her er en liste over ting du kan sjekke ut for å finne problemet. Dobbeltsjekk at nettbrettet/telefonen din er koblet til et mobilt nettverk eller Wifi. Det kan du for eksempel gjøre ved å åpne en nettleser og prøve å gå inn på en nettside du liker.

1. Du kan se om AV1 er skrudd av i appen, det står i snakkeboblen over AV1s hode. Kontakt noen som er i nærheten av roboten så de kan skru den på igjen.
  2. Sjekk AV1s batteristatus i appen. Du finner den under innstillinger > om AV1. Det kan hende at det står ukjent der om AV1 er skrudd av eller helt tom for batteri.
  3. Det neste du må gjøre er å kontakte noen som er i nærheten av AV1 så de kan hjelpe deg å sjekke noen forskjellige ting:
    1. Er AV1 tom for batteri?
    2. Står AV1 et sted uten mobil-/Wifi-dekning?

Modell AV1b

Det kan være flere ulike årsaker til at du ikke får koblet til AV1. Dobbeltsjekk at nettbrettet/telefonen din er koblet til et mobilt nettverk eller Wifi. Det kan du for eksempel gjøre ved å åpne en nettleser og prøve å gå inn på en nettside du liker.

1. Sjekk AV1s batteristatus i appen. Du finner den under innstillinger > om AV1. Det kan hende at det står ukjent der om AV1 er skrudd av eller helt tom for batteri.
  2. Det neste du må gjøre er å kontakte noen som er i nærheten av AV1 så de kan hjelpe deg å sjekke noen forskjellige ting:
    1. Er AV1 skrudd av?
    2. Er AV1 tom for batteri?
    3. Står AV1 et sted uten mobil-/Wifi-dekning?
    4. Har AV1 fire røde kryss på hodet i en firkant? Da trenger den en omstart

Ta kontakt med vår kundestøtte dersom du trenger hjelp til å løse problemet.