Over AV1

Over AV1 en hoe het werkt

De AV1 is in het klaslokaal terwijl het kind thuis of in het ziekenhuis is met een telefoon/tablet. AV1 heeft een ingebouwde camera en microfoon om de les naar het kind over te brengen. Met de ingebouwde luidspreker kan het kind met zijn klasgenoten praten.

De AV1 app wordt ondersteunt door mobiele telefoons en tablets met besturingssysteem iOs (11.0 of nieuwer) en Android (9.0 of nieuwer), en kan worden gedownload via de Google Play Store of Apple Store. De app werkt niet op een laptop of computer.

Wat kan een AV1?

Het kind kan vanuit huis zijn/haar AV1 bedienen en communiceren met de klas.

1. De AV1 kan bewogen worden door het 360 graden te draaien of 70 graden op en neer te kijken.
  2. Het kind kan praten en de stem wordt in het klaslokaal gehoord. Ze kunnen zichzelf ook dempen, zodat ze niet worden gehoord door de klas, en ze kunnen zelfs de fluisterstand gebruiken om met klasgenoten te praten.
  3. Wanneer het kind een vraag heeft, kan hij/zij dit aan de docent laten weten door op het handpictogram te drukken. Hierdoor gaat het hoofd van de AV1 knipperen.
  4. Het kind kan het hoofd van de AV1 blauw maken als hij/zij zich niet goed voelt en minder actief wil deelnemen.
  5. Zelfs de uitdrukking van de AV1 kan veranderd worden in blij, verdrietig of verward!

Hierdoor kan het kind aan de les deelnemen alsof het fysiek aanwezig is.

AV1 graphics_Website Help Page

Neem AV1 overal mee naar toe

AV1 kan ook buiten het klaslokaal worden gebruikt. Het heeft een geïntegreerde 4G SIM-kaart, wat betekent dat het kan worden meegenomen naar de speeltuin, op schoolreisjes, of zelfs thuis voor verjaardagsfeestjes!

Lichtsignalen op de AV1

Het licht op de AV1 weergeeft de status van het netwerk en batterijniveau.

De lichtstrip op de 'schouders' geeft de status van de robot aan:

Wit

AV1 staat aan en is klaar voor gebruik

Knipperend wit

De robot zoekt naar netwerk of probeert opnieuw verbinding te maken

Knipperend rood

De robot is een probleem aan het oplossen of heeft geen internet verbinding

Knipperend rood en wit

Batterij bijna leeg

Snel rood knipperend

De robot heeft geen batterij meer en moet worden opgeladen. De robot moet minstens 30 minuten opladen voor deze weer in gebruik kan worden genomen.

Lichten op het hoofd

De kleuren op het hoofd betekenen het volgende:

Wit hoofdlicht

AV1 is in gebruik en de gebruiker geeft aan actief deel te nemen via de robot

Blauw hoofdlicht

AV1 is in gebruik en de gebruiker geeft aan passief deel te nemen via de robot

Knipperend hoofdlicht

De gebruiker steekt zijn of haar hand op

av-2-pulsating-light-green copy

Lichten op de achterkant

De kleine lichtjes op de achterkant geven de kwaliteit van de internet verbinding (blauw) en batterijniveau (groen) aan.