Om AV1

Om AV1 og hvordan den fungerer

AV1 er plassert i klasserommet mens eleven befinner hjemme med en mobil enhet. AV1 har innebygget kamera og mikrofon, og direkteoverfører undervisningen til eleven.

AV1 er kompatibel med nettbrett og smarttelefoner som støtter IOS (11.0 og nyere) eller Android (9.0 og nyere). AV1 appen kan lastes ned fra Appstore og Google Play

Hva kan AV1 gjøre?

Fra hjemmet kan eleven styre sin AV1 og interagere med klassen.

De kan:

1. bevege AV1 ved å rotere 360 grader eller se opp og ned 70 grader
  2. snakke til klassen. De kan også styre lydstyrken til stemmen eller skru lyd ut helt av
  3. rekke opp hånden dersom de ønsker å si noe. Dette signaliseres ved at hodet blinker
  4. signalisere at de ikke er i form ved å gjøre hodet blått
  5. endre ansiktsuttrykk mellom nøytral, glad, trist eller forvirret

Dette gir barnet mulighet til å delta i undervisningen og friminutt selv om de ikke er fysisk tilstede

AV1 graphics_Website Help Page

Ta med AV1 hvor enn du vil

AV1 kan også brukes utenfor klasserommet! Den har innebygget 4G SIM-kort slik at den kan være med i skolegården, på klassetur eller i bursdagsbesøk.

Lyssignaler på AV1

AV1 bruker lys for å vise nettverksstatus og batterinivå. Lysstripen på kroppen til AV1 viser hvilken status den har.

Hvitt lys

AV1 er på og klar til bruk

Blinkende hvitt

AV1 starter opp eller kobler seg til nettverket

Blinkende rødt

AV1 forsøker å rette en feil eller mangler internett

Blinkende rødt og hvitt

Kritisk lavt batteri

Blinker rødt raskt

AV1 er tom for batteri og må lades. Det vil ta rundt 30 minutter med lading før AV1 er klar til bruk igjen.

Hodelys

Hodelysene betyr følgende:

Hvitt hodelys

AV1 videostrømmer og eleven er koblet til

Blått hodelys

AV1 videostrømmer og eleven ønsker å være passivt deltakende

Pulserende hodelys

Eleven rekker opp hånden

av-2-pulsating-light-green copy

Baklys

Baklysene indikerer nettverkskvalitet (blått) og batterinivå (grønt)