Hvor finner jeg programvareversjonen til AV1-roboten og appen min?

AV1 programvare

Åpne AV1-appen. Gå til Innstillinger > Om AV1. Der finner du AV1-programvareversjonen. AV1-en din oppdateres automatisk når den lades over natten. Vi anbefaler å lade AV1 hver natt av denne grunnen (i tillegg til å sikre fullt batteri ved start av skoledagen).

AV1 app programvare

Du kan enkelt se om appen din trenger en oppdatering ved å gå til App Store eller Play Store. Søk etter AV1-appen. Det vil være en knapp som sier enten "Åpne" eller "Oppdater". Oppdater appen din om nødvendig.

Du kan også sjekke hvilken programvare AV1-appen er på i AV1-appen. Øverst til høyre klikker du på tannhjulet Innstillinger. Ta en titt nederst på skjermen, under "Fjern AV1". Med små bokstaver finner du programvareversjonen av appen. Du må gå til App Store eller Play Store for oppdateringer.