Var kan jag hitta software version av min AV1-robot och app?

AV1 software

Öppna AV1-appen. Gå till Inställningar > Om din AV1. Där hittar du AV1 Software version. Din AV1 kommer att uppdateras automatiskt när den får laddas över natten. Vi rekommenderar att ladda AV1 varje natt av den anledningen (samt att säkerställa ett fullt batteri vid skoldagens början).

AV1 app software

Du kan enkelt se om din app behöver uppdateras genom att gå till App Store eller Play Store. Sök efter AV1-appen. Det kommer att finnas en knapp som säger antingen "Öppna" eller "Uppdatera". Uppdatera din app om det behövs.

Du kan också kontrollera vilken programversion du har av AV1-appen i din app. Klicka på Inställningar (kugghjulet) i det övre högra hörnet. Ta en titt längst ner på skärmen under "Ta bort din AV1". Med små bokstäver hittar du programversionen av appen. Du måste gå till App Store eller Play Store för uppdateringarna.