Roller, tilganger og nøkkelbegrep

Roller

Administratorer har tilgang til og oversikt over alle AV1 og innstillinger i din organisasjon. Det er administrator som inviterer og fjerner assistenter i AV1 admin.

Administratorer kan:

• Allokere AV1 til en hovedassistent på en skole
  • Sette en hovedassistent på en skole
  • Fjerne allokering av en AV1 til en skole eller hovedassistent
  • Invitere nye administratorer
  • Endre og fjerne eksisterende administratorer og assistenter
  • Generere nye nøkkelord for AV1
  • Avblokkere en låst AV1
  • Sette kallenavn for AV1 i organisasjonen
  • Lese og redigere notat til hver AV1
  • Tilpasse WiFi-konfigurasjonen for alle AV1
  • Trigge omstart av AV1

Assistenter og Hovedassistenter

En Assistent har kun mulighet til å se og administrere den eller de AV1 som er allokert til dem. Assistenter kan generere nye nøkkelord og av-blokkere låste AV1 de er tildelt.

En Hovedassistent har samme profil som andre assistenter i AV1 Admin, men er satt som kontaktperson for den eller de AV1 den er hovedassistent for. I oversikten over alle AV1 er det hovedassistentens navn som synes ved siden av AV1s serienummer. Det er også hovedassistenten for en AV1 som vil få varsel hvis en AV1 blokkeres grunnet et forsøk på å ta skjermbilde.

Assistenter kan:

• Se detaljer om tildelt(e) AV1 (teknisk status, informasjon om AV1, nøkkelord osv.)
  • Generere nye nøkkelord
  • Fjerne blokkeringen av låst AV1
  • Tilpasse WiFi-konfigurasjonen for tildelt(e) AV1
  • Trigge omstart av AV1
  • Besøke AV1s ressursside

Terminologi og begrepsforklaring

Allokering

Allokert - AV1 er tildelt en skole og en hovedassistent i AV1 Admin

Ikke allokert - AV1 er ikke tildelt en skole og en hovedassistent i AV1 Admin

AV1 status

Tilkoblet - AV1 er påskrudd, har tilgang til nettverk, strøm på batteriet og er klar til bruk

Frakoblet - AV1 har mistet tilgang til nettverk og er ikke tilgjengelig for bruk. Denne statusen kan indikere at AV1 er tom for strøm på batteriet

Skrudd av - AV1 er tilkoblet nettverk og har strøm, men er skrudd av ved hjelp av knappen og er dermed ikke tilgjengelig for bruk

Nøkkelord

Nøkkelord er tilgjengelig - Dette betyr at et nøkkelord er tilgjengelig og følgelig ikke er brukt. Trykk på "se nøkkelord" for å se og ta i bruk nøkkelordet.

AV1 er i bruk - Dette betyr at en elev er koblet til AV1 med appen og nøkkelordet er brukt. Trykk på knappen for å generere et nytt nøkkelord. Eleven som allerede er koblet til AV1 mister tilgangen så snart det nye nøkkelordet benyttes.

Om AV1

Serienummer - En åtte sifret identifikasjon unik for hver enkelt AV1. Du finner serienummeret også under hver AV1.

MAC-adresse - Hvis en WiFi-nettverket krever MAC-adressefiltrering, kan dere hvitliste AV1.

Modell - AV2 er den nyeste modellen AV1. Har du en AV1 som oppgis som modell AV1 eller AV1b? Ta kontakt med oss for en oppgradering.

‘Restart AV1’ - Trykk på denne knappen for å sende et restart-signal til AV1. Så lenge AV1 er påskrudd og har tilgang til et nettverk vil den gjøre en omstart som kan være nyttig hvis lyd eller bilde har låst seg i AV1-appen.