Videostrømmen hakker/lyden er dårlig, hva er galt?

Ustabil lyd eller hakkete bilde når man strømmer skyldes dårlig dekning hos AV1 eller ved enheten man strømmer fra.

Her er noen ulike tiltak du kan prøve:

1. Sjekk nettverksstatus for AV1
  2. Dersom AV1 er koblet til 4G kan du forsøke å koble den til wifi
  3. Dersom AV1 er koblet til Wifi kan du forsøke å fjern nettverket og la AV1 strømme på 4G
  4. Dersom dette ikke hjelper kan det hende at nettverket der du befinner deg har lav kvalitet/dårlig dekning:
  5. Om du er koblet til mobilt nettverk med telefonen/nettbrettet ditt kan du forsøke å koble deg til Wifi.
  6. Om du er koblet til Wifi kan du forsøke å koble fra nettverket og bruke mobilt nettverk istedenfor.

Ta kontakt med vår kundestøtte dersom tiltakene over ikke fungerer.