1. Helpcentrum
  2. AV1
  3. AV1 | FAQ en probleemoplossing

De kwaliteit van de videostream is slecht, wat is er aan de hand?

Een slechte videostream wordt veroorzaakt door een instabiele of zwakke internetverbinding van de AV1 of van de smartphone/tablet die de AV1 bestuurt.

Probeer aub het volgende:

1. Controleer AV1’s verbinding
    1. Als AV1 via 4G roamed, kan je proberen om AV1 met een WiFi netwerk te verbinden
    2. Als AV1 met een WiFi netwerk is verbonden, kan je proberen om het WiFi netwerk te verwijderen en het mobiele netwerk te gebruiken
  2. Als dat niet helpt, kan het aan de internetverbinding van de smartphone/tablet liggen
    1. Als je smartphone of tablet is met mobiel internet is verbonden, kan je proberen om het met een WiFi netwerk te verbinden
    2. Als je smartphone of tablet met een WiFi netwerk is verbonden, kan je proberen om mobiel internet te gebruiken

Neem aub contact op met customer support indien de bovenstaande tips niet helpen