Aan de slag - voor leerlingen

Hallo! We hopen dat je zin hebt om AV1 te gaan gebruiken! We hebben deze stapsgewijze handleiding gemaakt voor ouders en leerlingen, en neemt je door de stappen om jouw AV1 lesklaar te maken!

Download onze Installatiegids voor uitgebreide uitleg over de installatie en het gebruik van AV1 op school.

Om te beginnen

1. Download de AV1 app
    Je moet de AV1 app op je mobiele telefoon of tablet (iOs of Android) downloaden. Gebruik het apparaat die je ook gaat gebruiken om met AV1 te verbinden.
    image-png-Jun-13-2022-08-31-04-29-AM

De AV1 app wordt niet ondersteund door laptops of computers.

2. Voer de activatiecode in
    De activatiecode bestaat uit 8 tekens en verbindt de app met jouw AV1. Als je geen activatiecode hebt, moet je dit vragen aan de persoon van wie je de AV1 hebt gekregen. Creëer daarna je eigen geheime code en volg de in-app instructies.
  3. Testing AV1 in school
    Is de app verbonden met jouw AV1, vraag dan aan je school of de verbinding een keer mag testen. Jouw AV1 op school moet aanstaan en verbonden zijn met internet (4G en/of WiFi). Raak vertrouwd met de verschillende app functionaliteiten (je kan de toegankelijkheidsfuncties aanpassen in Instellingen

Vertrouwd raken met de app

Met de app kun je AV1's gezichtsuitdrukkingen veranderen, de sterkte van je stem aanpassen, je hand opsteken en passieve modus aanzetten. Lees hier meer.

Om te onthouden

• Respecteer je docenten en klasgenoten door de livestream in je eentje te volgen.
  • Demp de AV1 als je niet wil dat de klas hoort wat er bij jou gebeurt.
  • Stel vragen en deel ideeën wanneer dat kan, zodat je het meeste uit je schooldag haalt.
  • Het is niet toegestaan foto’s of video’s te maken van wat je door de AV1 kan zien.
  • De videostream kan niet worden opgenomen, en een poging hiertoe stopt de stream en blokkeert je toegang tot de app.
  • De geheime code die toegang geeft tot de AV1 app mag alleen jij weten. Zorg ervoor dat niemand anders deze te weten komt.

Kan geen verbinding maken met je AV1?

• Sluit de AV1 app helemaal af en start de app opnieuw op.
  • Check of je mobiele telefoon of tablet is verbonden met internet.
  • Neem contact op met je school om te kijken of de AV1 aan staat en solide witte lichten heeft op de schouders. Vraag of ze de AV1 opnieuw op willen starten. De AV1 wordt herstart door het knopje achterop een paar seconden ingedrukt te houden tot de AV1's lichten uit gaan. Zet de AV1 weer aan.
  • Check of je mobiele telefoon en de app geupdate zijn naar de laatste versie.

We vinden het geweldig om de AV1 in gebruik te zien. Mocht je foto's maken en delen met social media, tag ons dan en gebruik de hashtag #AV1!