Kom i gang med AV1 - eleven

Hei! Vi håper du er spent på å bruke din AV1. Vi har laget denne guiden for å hjelpe deg med å sette opp AV1 på skolen. Den er rettet mot foreldre og brukere, og tar deg gjennom trinnene som kreves for å gjøre AV1-en klar for timen!

Besøk vår AV1-ressursside for mer omfattende ressurser for å komme i gang med AV1 i klasserommet. Last ned AV1 brukerveiledning.

Kom igang

1. Last ned AV1 appen
    AV1-appen lastes ned på smarttelefonen eller nettbrettet (IOS eller Android) du skal bruke for å koble til AV1.
    image-png-Jun-13-2022-08-31-04-29-AM

AV1 appen er ikke kompatibel med PC

2. Oppgi nøkkelordet
    Nøkkelordet består av 8 tall/bokstaver og kobler appen din til din AV1. Hvis du ikke har nøkkelordet, vennligst be personen som ga deg AV1 om å få en fra oss. Lag din hemmelige kode og følg instruksjonene i appen.
  3. Test AV1 på skolen
    Når du har konfigurert AV1-appen, avtal med skolen din å prøve å koble til. AV1 må være slått på og koblet til internett (4G og/eller WiFi) for at du skal kunne koble til. Gjør deg kjent med de forskjellige appfunksjonene (du kan tilpasse tilgjengelighetsalternativene dine i innstillingene).

AV1 bruker kontroller/visning

AV1 graphics_Website Help Page3

Husk dette

• Respekter lærerne og klassekameratene dine ved å følge leksjonen alene i et privat rom.
  • Sett deg selv på lydløs når du ikke snakker til klassen, for å unngå at bakgrunnsstøy kommer gjennom AV1. Vi anbefaler å bruke hodetelefoner for bedre lyd.
  • Still spørsmål og del ideer når du kan, slik at du kan få mest mulig ut av hver dag.
  • Det er ikke tillatt å ta bilder eller videoer av det du ser gjennom AV1.
  • Videostrømmen kan ikke tas opp, og alle forsøk på å ta skjermbilder vil stoppe strømmen og blokkere deg fra appen.
  • Din hemmelige kode til AV1-appen er det bare du som skal vite.

Kan du ikke koble til din AV1?

• Prøv å lukke og åpne AV1-appen på nytt.
  • Sjekk at enheten din er koblet til internett.
  • Ta kontakt med skolen din for å se om AV1 er slått på og koblet til internett. Be dem starte AV1 på nytt. AV1 kan startes på nytt ved å holde inne knappen på baksiden til lysene slukkes. Slå deretter AV1 på igjen.
  • Sjekk at enheten din og AV1-appen er oppdatert til den nyeste programvaren.

Vi elsker å se folk bruke AV1. Hvis du tar bilder og deler dem på sosiale medier, tagg oss og bruk hashtaggen #AV1!