Kom igång med AV1 - eleven

Hej! Vi hoppas att du är glad över att använda din AV1. Vi har skapat den här steg-för-steg-guiden för att hjälpa dig att installera din AV1 i skolan. Den riktar sig till föräldrar och användare och gör din AV1 redo för lektionen!

Besök vår AV1 hemsida med hjälpmaterial för mer information hur du startar med AV1 i klassrummet. Ladda ner vår AV1 Uppstartsguide

Installation

1. Ladda ner AV1 appen
    Ladda ner AV1 appen till smartphone eller surfplatta (IOS eller Android) som du ska använda när du ansluter till AV1.
    image-png-Jun-13-2022-08-31-04-29-AM

AV1 appen är inte tillgänglig för laptops eller datorer.

2. Skriv in nyckelordet
    Nyckelordet är en 8 siffror/bokstäver lång kod och kopplar din app till din AV1.  Om du inte har nyckelordet, fråga personen som gav dig AV1 att få ett nyckelord från oss (No Isolation). Skapa din personliga kod och följ instruktionerna i appen.
  3. Testa AV1 i skolan
    När du har installerat AV1 appen, ordna så att du kan få testa att koppla i skolan. Din AV1 behöver vara påslagen och kopplad till internet (4G och/eller WiFi) för att du ska kunna ansluta. Testa de olika funktionerna i appen för att bli känd med din AV1 och de funktioner som finns.

AV1 appen

AV1 graphics_Website Help Page3

Kom ihåg

• Respektera dina lärare och klasskompisar genom att följa med på lektionen ensam i ett privat rum.
  • Sätt dig själv på mute när du inte pratar i klassen, det gör att bakgrundsljud inte kommer från AV1. Vi rekommenderar att använda hörlurar för bättre ljud.
  • Fråga frågor och dela med dig av dina åsikter när du har möjlighet för att få ut så mycket som möjligt av dagen.
  • Det är inte tillåtet att ta bilder eller videos av det du ser genom AV1.
  • Om du försöker att spela in eller ta screenshot av streamen kommer den avbrytas och du blir blockad i appen.
  • Din personliga kod ger dig tillgång till AV1 appen och det är bara du som ska veta den.

Kan du inte ansluta till din AV1?

• Testa att stänga och öppna AV1 appen.
  • Kontrollera så att du är kopplad till internet på din telefon eller surfplatta.
  • Ta kontakt med skolan för att se om din AV1 är påslagen och ansluten till internet. Fråga om de kan starta om AV1. AV1 startas om genom att man håller in knappen på baksidan tills ljuset slocknar. Starta sedan AV1 igen.
  • Kontrollera så din enhet (telefon/surfplatta) och AV1 appen har den senaste software uppdateringen.

Vi älskar att se personer använda AV1. Om du tar ett foto och delar på sociala medier, var snäll att tagga oss och använda hashtag #AV1!