Een WiFi-netwerk toevoegen aan AV1

Hoe WiFi werkt bij AV1

Voor technische specificaties gerelateerd aan een WiFi-netwerk, bekijk hier onze netwerkvereisten.

AV1 zal voortdurend de mobiele verbinding en de WiFi-verbinding overwegen en kiest de connectie die de beste prestaties levert. De app geeft weer of de AV1 een WiFi of een mobiel netwerk gebruikt. Als een WiFi-netwerk met zwakke prestaties is toegevoegd, zal de AV1 waarschijnlijk het mobiele netwerk verkiezen boven de WiFi en vice versa.

Wanneer een WiFi-netwerk van de AV1 wordt verwijderd, wordt alle informatie over het netwerk verwijderd. Als je op een later tijdstip opnieuw verbinding wil maken met het netwerk, moet je deze opnieuw toevoegen met het wachtwoord en de gebruikersnaam (indien nodig).

Een WiFi-netwerk toevoegen

Je kunt een WiFi-netwerk toevoegen via de AV1 app of het AV1 Admin Portal. De netwerkinformatie die je op je telefoon toevoegt, wordt via het mobiele netwerk naar AV1 verzonden als er nog geen netwerk is toegevoegd. Als het mobiele netwerk te slecht is, kan AV1 de informatie niet ontvangen. Als dit het geval is, moet je de AV1 naar een andere locatie brengen (bijv. thuis) waar het 4G-signaal sterker is.

AV1 app

1. Zorg ervoor dat AV1 is ingeschakeld en 3G- of 4G-dekking heeft
  2. Ga in de AV1-app naar Instellingen → Wifi-netwerk → Netwerk toevoegen
  3. Kies het netwerk (SSID) waarmee u verbinding wilt maken in de lijst
  4. Houd er rekening mee dat het Wifi-netwerk mogelijk een gebruikersnaam en / of wachtwoord vereist om verbinding te maken

Als je verbinding wil maken met een verborgen Wifi-netwerk, neem dan contact op met ons support team

AV1 Admin Portal

Houd er rekening mee dat de weergegeven lijst met netwerken de netwerken zijn waar de AV1 zich bevindt.