Activatiecode en geheime code

Wat is een activatiecode?

De activatiecode van AV1 wordt gebruikt om de tablet of telefoon van een gebruiker te koppelen aan een AV1 en kan slechts één keer worden gebruikt. Dit is om ervoor te zorgen dat slechts één apparaat is aangesloten op AV1 en dat de juiste gebruiker toegang krijgt.

Wanneer gebruik ik een activatiecode?

Je gebruikt een activatiecode wanneer:

• Je voor de eerste keer verbinding maakt met AV1. Gebruik de activatiecode op het kaartje in de doos of via e-mail verkregen.
  • Je van apparaat verandert, bijvoorbeeld als je verbinding hebt gemaakt via je telefoon, maar je wil liever een tablet gebruiken.
  • Een nieuwe gebruiker verbinding met AV1 wil maken
  • Je een AV1 toevoegt aan de Assistant App

Hoe kom ik aan een nieuwe activatiecode?

There are several ways to get a new keyword if you need one (for example if you want to hand over the AV1 to a student after having tested it, or the AV1 is going to a new child). New keywords can be generated via AV1 Admin portal or the AV1 Assistant app, or requested with No Isolation. Please see below for the best option.

Er zijn verschillende manieren om aan een nieuwe activatiecode te komen als je er een nodig hebt (bijvoorbeeld omdat je de AV1 wil overhandigen aan de leerling na getest te hebben, of als de AV1 naar een nieuwe leerling gaat). Nieuwe activatiecodes kunnen gegenereerd worden via het AV1 Admin portaal of de AV1 Assistant App, of aangevraagd worden bij No Isolation. Zie hieronder voor de beste optie.

Om veiligheidsredenen sturen we alleen activatiecodes naar onze geregistreerde AV1 contactpersoon. We geven geen activatiecodes via chat of telefoon.

Ben je een leerling of ouder?

Vraag een nieuwe activatiecode aan bij de persoon van wie je de AV1 hebt gekregen.

Ben je een docent of ICT-personeel?

Er zijn een aantal verschillende manieren om een nieuwe code te verkrijgen als je voor een school werkt.

• Als je AV1 van een organisatie is, vraag dan of zij je toegang willen geven tot het AV1 Admin portaal door jou aan te wijzen als een school contact.
  • Download de AV1 Assistant app op een tablet of je eigen telefoon, en genereer nieuwe codes via de app.
  • E-mail No Isolation op support@noisolation.com met vermelding van het serienummer van de AV1.

Ben je van een organisatie?

Als jouw organisatie AV1s uitdeelt aan scholen of individuen, kun je nieuwe activatiecodes genereren via AV1 Admin. Dit online portaal geeft je een overzicht van de AV1s in jouw portfolio en de mogelijkheid om nieuwe activatiecodes aan te maken. Je kunt ook specifieke AV1s toewijzen aan een school, dat hen ook toegang geeft tot het portaal (maar alleen voor de AV1 die aan hen is toegewezen is). Zo kan de school ook zelf activatiecodes aanmaken voor hun AV1.

Heeft jouw organisatie meerdere AV1s maar nog geen toegang tot het AV1 Admin portaal? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

Geheime code

Als extra beveiligingslaag maakt de leerling een eigen 4-cijferige pincode die hij/zij moet gebruiken telkens wanneer de app wordt geopend. Dit moet geheim blijven en kan worden gewijzigd bij "Instellingen" in de AV1-app.