Nyckelord och hemlig kod

Vad är ett nyckelord?

AV1s nyckelord används för att länka en användares surfplatta eller telefon till AV1, och det kan bara användas en gång. Det är för att säkerställa att bara en enhet är kopplad till AV1 och att den korrekta användaren får tillgång.

När använder jag nyckelordet?

Du behöver ett nyckelord när:

• Du kopplad till AV1 första gången. Använd nyckelordet från boxen, eller som du har fått via e-post.
  • När du byter enhet (om du t.ex. är tillkopplad med din smarttelefon men vill använda din surfplatta i stället).
  • En ny användare skall kopplas till AV1.
  • Du lägger till en AV1 i AV1 Assistant app

Hur får jag ett nytt nyckelord?

Ett nytt nyckelord kan genereras via AV1 Admin portal eller AV1 Assistant app, eller efterfrågas hos No Isolation.

På grund av säkerhetsskäl skickar vårt support team endast ut nyckelord till registrerad kontaktperson för AV1 och vi ger aldrig ut nyckelord via mail.

Är du en student eller förälder?

Efterfråga ett nytt nyckelord från personen du fått AV1 från.

Är du en lärare eller IT-personal?

Det finns olika sätt att få ett nytt nyckelord om du jobbar på skolan.

Är du en organisation?

Tillhör du en organisation som ger ut AV1 till olika skolor och individer, kan du generera nya nyckelord via AV1 Admin. Portalen ger dig en översyn av din AV1 portfolio och ger dig möjligheten att generar nya nyckelord. Du kan även tilldela specifika AV1 till olika skolor, vilket också ger dem tillgång till portalen så de själva kan generar nyckelord.

Är du en organisation med flera AV1 men inte har tillgång till AV1 Admin? Ta kontakt med din kontaktperson på No Isolation så hjälper vi dig vidare.

Hemlig kod

Som ett extra lager säkerhet, skapar också användaren sin egen 4-siffriga pinkod som han/hon måste använda varje gång appen öppnas. Den ska vara hemlig och kan ändras under Inställningar i AV1-appen.